Coreea de Sud vrea să găzduiască Cupa Mondială din 2018 sau 2022

Coreea de Sud şi-a depus oficial candidatura pentru organizarea ediţiilor din 2018 sau 2022 ale Cupei Mondiale de fotbal, a anunţat, sâmbătă, un purtător de cuvânt al forului sud-coreean.

10 afișări
Imaginea articolului Coreea de Sud vrea să găzduiască Cupa Mondială din 2018 sau 2022

Coreea de Sud şi-a depus candidatura pentru găzduirea Cupei Mondiale din 2018 sau 2022

"Am trimis oficial dosarul de candidatură la FIFA înainte de data limită, stabilită pentru luni, 16 martie", a declarat Lee Won-Jae.

Printre ţările care şi-au manifestat intenţia de a organiza unul dintre cele două turnee finale se numără Australia, China, Anglia, Indonezia, Mexic, Qatar şi Japonia.

Alegerea ţării gazdă pentru cele două turnee va avea loc în decembrie 2010.

Coreea de Sud a mai găzduit o Cupă Mondială de fotbal, în 2002, împreună cu Japonia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici