Cornel Dinu: Aveai senzaţia că joacă o echipă de divizia C cu o echipă de prima ligă

Fostul selecţioner al României a fost extrem de dur la adresa jucătorilor naţionalei, după eşecul cu Suedia, 0-2. Cornel Dinu nu i-a iertat pe fotbaliştii lui Cosmin Contra, pe care îi aseamănă cu unii de nivelul Diviziei C, dar nici pe şefii de la Federaţie.

286 afișări
Imaginea articolului Cornel Dinu: Aveai senzaţia că joacă o echipă de divizia C cu o echipă de prima ligă

Cornel Dinu: Aveai senzaţia că joacă o echipă de divizia C cu o echipă de prima ligă

"Uite ce bucurie, Stoichiţă se pupă cu toată lumea, e fericire! Uite-l şi pe impostorul de Burleanu, e seară reuşită. Am stat să mă gândesc şi m-am gândit o perioadă când dracu’ a mai fost diferenţa asta şi sfidarea ca joc şi ca atitudine între o echipă străină şi echipa naţionala României. Aveai senzaţia că joacă o echipă de divizia C cu o echipă de prima ligă. Dar nu de la noi, că la noi valorile sunt apropiate

Nu a fost distanţa asta de joc, diferenţa de execuţii, de aşezare, de cunoaştere a fotbalului niciodată în istoria echipei naţionale. Eu dacă aş fi, dar nu pot să fiu în situaţia asta, pentru faptul că joc cu o echipă naţională care îşi permite să vină cu berea şi cu şampania că ştie că are nişte proşti în faţă, a doua zi m-aş lăsa de fotbal", a spus Cornel Dinu, la Telekomsport.

Echipa naţională a României a ratat şansa calificării la Campionatul European din 2020, după ce vineri seară, 15 noiembrie, a pierdut, pe teren propriu, în faţa Suediei, scor 0-2. Pentru prima reprezentativă urmează ultimul meci din aceste preliminari, la Madrid, cu Spania, luni, 18 noiembrie, de la ora 21:45.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici