Cosmin Contra în echipa ideală a campionatului spaniol

Fundaşul formaţiei Getafe, Cosmin Contra, care a marcat un gol în meciul cu Malaga, scor 1-2, face parte din echipa ideală a etapei a XXVI-a a campionatului Spaniei, Primera Division, stabilită de site-ul goal.com.

94 afișări
Imaginea articolului Cosmin Contra în echipa ideală a campionatului spaniol

Cosmin Contra în echipa ideală a campionatului spaniol

"Getafe a pierdut, dar curajul şi fotbalul arătat de român merită un premiu. A luptat, s-a remarcat în atac şi a marcat un gol, care în cele din urmă a contat puţin. Contra a demonstrat, aşa cum spune Casquero, că liga secundă este «o sperietoare pentru toţi». Problema este că şi coechipierii lui Contra trebuie să afle acest lucru", a notat site-ul goal.com.

Echipa ideală a etapei a XXVI-a, stabilită de goal.com, este următoarea:

Portar: Diego Lopez (Villarreal)

Fundaşi: Cosmin Contra (Getafe), Neru (Sporting Gijon), Fabricio Fuentes (Villarreal)

Mijlocaşi: Andres Iniesta (FC Barcelona), Romaric (FC Sevilla), Chori Castro (Mallorca), Duda (Malaga)

Atacanţi: Riki (Deportivo), Diego Forlan (Atletico), Carlos Aranda (Numancia)

Antrenorul acestei echipe a fost desemnat tehnicianul formaţiei Malaga, Antonio Tapia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici