Cosmin Contra: Sper ca după meciul cu Rapid să fim lideri în clasament

Antrenorul FC Timişoara, Cosmin Contra, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că partida cu Rapid, contând pentru etapa a zecea a Ligii I, va fi una foarte dificilă, dar speră ca la finalul ei gruparea bănăţeană să treacă pe primul loc în clasament.

12 afișări
Imaginea articolului Cosmin Contra: Sper ca după meciul cu Rapid să fim lideri în clasament

Cosmin Contra: Sper ca după meciul cu Rapid să fim lideri în clasament (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

"Un joc extrem de greu împotriva unei echipe care vine după nişte meciuri bune. E o echipă în formă, care are un entuziasm şi o forţă de joc foarte bună. Dacă au spaţii, joacă foarte bine, dar noi venim după trei meciuri fără înfrângere, jucăm pe teren propriu în faţa propriilor suporteri. Avem şansa ca prin jocul rezultatelor din această etapă să fim pe primul loc în cazul unei victorii. Sunt argumente care trebuie să ne facă să ieşim mâine pe teren să dăm totul", a spus Contra.

Cosmin Contra a afirmat că deşi are probleme de lot, este încrezător că FC Timişoara va putea obţine un rezultat pozitiv. "Sunt foarte încrezător în băieţi şi e foarte important să continuăm seria de rezultate pozitive. Ne confruntăm cu probleme de lot. Avem doi jucători suspendaţi, Bourceanu şi Cisovsky, iar pe Zicu, Magera şi Tameş nu ştiu dacă mă pot baza, pentru că au probleme medicale. Mi-e greu, pentru că lipsesc cinci titulari din ultimele jocuri", a adăugat Contra, care a precizat că nu va fi titular în partida programată sâmbătă.

Antrenorul timişorean speră ca stadionul să fie plin. "Sper din tot sufletul ca stadionul să fie plin, să se facă o atmosferă cum doar cei de aici, din Timişoara, ştiu să facă şi să ne poarte spre o victorie care ne-ar da moral pentru meciurile următoare", a subliniat Contra.

Cosmin Contra crede că FC Timişoara poate câştiga campionatul în acest sezon. "Îi felicit jucătorii pentru profesionalismul lor, iar mâine să demonstreze că suntem pe un drum bun, iar prin sacrificii putem fi o pretendentă la titlu, chiar dacă obiectivul nostru nu este acesta", a menţionat Contra.

Partida FC Timişoara - Rapid, contând pentru etapa a zecea a Ligii I, se va disputa, sâmbătă, cu începere de la ora 20.30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici