COVID-19 continuă să facă victime în rândul sportivilor. Kevin Durant şi alţi trei jucători NBA, infectaţi cu noul coronavirus

  • Coronavirusul continuă să facă victime în rândul sportivilor.
  • Kevin Durant şi alţi trei jucători de baschet de la Brooklyn Nets au fost testaţi pozitiv pentru infecţia cu COVID-19, anunţă CBS Sports.
  • Toţi cei patru jucători ai reţelei, inclusiv Durant, sunt în carantină.
143 afișări
Imaginea articolului COVID-19 continuă să facă victime în rândul sportivilor. Kevin Durant şi alţi trei jucători NBA, infectaţi cu noul coronavirus

Sursa foto: Profimedia

Conform sursei citate, numele celor patru jucători nu au fost făcute publice în comunicatul echipei, dar Kevin Durant a fost cel care a făcut declaraţii în acest sens.

„Toată lumea să fie atentă. (...) Vom trece prin asta” , a spus Durant, citat de CBS Sports.

Toţi cei patru jucători ai reţelei, inclusiv Durant, sunt în carantină. Doar unul dintre cei patru suferă simptome specifice infecţiei cu noul tip de coronavirus.

În total, până în prezent, şapte jucători din NBA au fost infectaţi cu noul coronavirus. Rudy Gobert a fost primul, urmat de coechipierul său din Utah Jazz, Donovan Mitchell, şi atacantul lui Christian Wood, Detroit Pistons.

Din cauza testului pozitiv al lui Gobert şi din cauza pandemiei, NBA a suspendat săptămâna trecută sezonul 2019-20.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici