Video Craiova Maxima a făcut spectacol la „botezul” stadionului din Caracal

Arena din Caracal va purta numele lui „Jean Niţulescu”, prilej cu care o echipă a Craiovei Maxima a înfruntat o formaţie de parlamentari.

630 afișări

Meciul de la Caracal, disputat astăzi, s-a terminat cu victoria Craiovei Maxima cu 5-3. Golurile oltenilor au fost semnate de Cârţu, Săndoi, Frăsineanu, Cristescu şi Mogoşanu.

Punctele pentru echipa parlamentarilor au fost aduse de Dumitrică, Chesnoiu şi A. Stănescu.

Craiova Maxima i-a avut la dispoziţie pe Silviu Lung, Nicolae Negrilă, Nicolae Ungureanu, Sorin Cârţu, Emil Săndoi, Costică Domose, Rodion Cămătaru, Grigore Ciupitu, Aurică Beldeanu, Dumitru Mitriţă, Silvian Cristescu, Robert Vancea, Daniel Mogoşanu, Cornel Frăsineanu, Adrian Popescu, Marian Calafeteanu, Costel Nica şi Codruţ Niţulescu, ultimul fiind fiul lui Jean Niţulescu, decedat în prima zi a acestui an.

Jucătorii au avut pe spatele porecla „Jane”, aşa cum era alintat Niţulescu, cel care a fost conducător la Craiova.

La Craiova Maxima a apărat, în repriza secundă, Emanoil Savin, fostul primar al Buşteniului.

La parlamentari a jucat şi Hristo Zlatinski, fost jucător de la Universitatea Craiova şi de la FCSB. Invitat special a fost Lucian Bute, fost campion mondial de box.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici