Cristian Balaj şi Alexandru Tudor vor arbitra meciuri din Liga Europa

Arbitrii Cristian Balaj şi Alexandru Tudor vor conduce la centru partide din etapa a II-a a grupelor Ligii Europa, care se vor disputa joi, 1 octombrie, a anunţat site-ul oficial al UEFA.

25 afișări
Imaginea articolului Cristian Balaj şi Alexandru Tudor vor arbitra meciuri din Liga Europa

Cristian Balaj şi Alexandru Tudor vor arbitra meciuri din Liga Europa (Montaj foto)

Balaj a fost delegat la meciul dintre echipa bielorusă BATE Borisov şi formaţia engleză Everton. El va fi ajutat de asistenţii Zoltan Szekely şi Adrian Vidan, de asistenţii suplimentari Augustus Constantin şi Istvan Kovacs, iar arbitru de rezervă va fi Robert Dumitru. Observator de arbitri va fi norvegianul Jon Skjervold.

Întâlnirea BATE Borisov - Everton, din etapa a II-a a grupei I a Ligii Europa, se va disputa, joi, 1 octombrie, de la ora 20.00.

Tudor a fost delelgat la partida dintre echipa germană Werder Bremen şi formaţia spaniolă Athletic Bilbao. El va fi ajutat de asistenţii Cristian Nica şi Aurel Oniţa, de asistenţii suplimentari Ovidiu Haţegan şi Marius Avram, iar arbitru de rezervă va fi Radu Petrescu. Observator de arbitri va fi portughezul Vitor Melo Pereira.

Meciul Werder Bremen - Athletic Bilbao, din etapa a II-a a grupei L a Ligii Europa, se va disputa joi, 1 octombrie, de la ora 20.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici