Cristiano Ronaldo, favoritul lui Zidane pentru Balonul de Aur

Fostul internaţional francez Zinedine Zidane a declarat, marţi, că atacantul portughez al echipei Manchester United, Cristiano Ronaldo, este favoritul său pentru câştigarea trofeului Balonul de Aur din acest sezon.

208 afișări
Imaginea articolului Cristiano Ronaldo, favoritul lui Zidane pentru Balonul de Aur

Cristiano Ronaldo, favoritul lui Zidane pentru Balonul de Aur (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Ţinând cont de tot cea ce a câştigat în acest an, consider că Ronaldo este favoritul", a precizat Zidane, care a participat marţi la un meci de fotbal în sală la Madrid.

Cristiano Ronaldo, care îşi dispută Balonul de Aur din acest an cu Lionel Messi (FC Barcelona) şi Fernando Torres (FC Liverpool), a câştigat sezonul trecut campionatul Angliei şi Liga Campionilor alături de formaţia Manchester United.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici