Cristiano Ronaldo, în universul Ferrari. Italienii speculează pasiunea portughezului pentru bolizii de lux

  • Cristiano Ronaldo este decis să plece de la Juventus Torino, după un sezon slab.
  • Ca să-l facă să se răzgândească, italienii l-au plimbat pe la Maranello, sediul Ferrari.
  • Portughezul pare tentat să revină la Sporting Lisabona, dar i-ar surâde şi soluţia Manchester United.
201 afișări
Imaginea articolului Cristiano Ronaldo, în universul Ferrari. Italienii speculează pasiunea portughezului pentru bolizii de lux

Cristiano Ronaldo, în universul Ferrari. Italienii speculează pasiunea portughezului pentru bolizii de lux

Fotbalistul Cristiano Ronaldo, 36 de ani, se află la capătul unei sezon dezamăgitor cu Juventus Torino, salvat doar de câştigarea Cupei Italiei. Prea puţin pentru pretenţiile superstarului portughez.

Juve se află pe locul 5 în campionat, înainte de ultima etapă, iar doar primele 4 formaţii merg în viitoarea ediţie a Ligii Campionilor. Asta îl supără la culme pe deţinătorul recordului de goluri în Ligă.

Ca să-l înveselească şi să-l determine să rămână în Peninsulă, italienii l-au plimbat pe CR7 pe la Milanello, unde se află sediul Ferrari. Purtând mască de protecţie, Ronaldo a mers prin fabrică şi a ascultat cu atenţie detaliile tehnice pe care i le-au transmis gazdele. La final, maşina de goluri a Portugaliei a participat bucuros la fotografia de grup.

Lusitanul născut la Madeira n-a venit cu mâna goală în ţinutul ”Căluţului Cabrat”. A adus cu el la Maranello tricouri de-ale sale pentru cei doi piloţi ai Scuderiei.

Mare amatori de automobile de lux, Ronaldo are în garaj câteva exemplare Ferrari. Zilele trecute, câteva maşini de-ale sale au fost zărite când erau încărcate în camioane, pentru a fi transportate în Portugalia, susţin cei care l-au prins în ofsaid pe fotbalist.

După o viaţă prin străini, Cristiano Ronaldo pare tentat să revină acasă, în Portugalia, la clubul care l-a lansat, Sporting Lisabona, acolo unde antrenorul român Loţi Boloni l-a aruncat în luptă la fragedă vârstă.

De asemenea, Manchester United, care are locul asigurat în Ligă, l-ar dori înapoi pe Ronaldo.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici