Cristiano Ronaldo, victorios în cel mai nou episod al rivalităţii cu Messi

  • Messi şi Ronaldo au câştigat împreună 9 trofee CL şi au marcat 252 de goluri
  • Manchester United avea nevoie doar de un egal cu Leipzig ca să meargă mai departe
  • Mircea Lucescu a câştigat Cupa UEFA cu Şahtior Donetsk în 2009
736 afișări
Imaginea articolului Cristiano Ronaldo, victorios în cel mai nou episod al rivalităţii cu Messi

Juventus a câştigat cu 3-0 aseară meciul de pe Camp Nou cu Barcelona şi s-a calificat din grupa G de pe primul loc.

Cristiano Ronaldo a ieşit victorios în cel mai nou episod al rivalităţii cu Leo Messi. A marcat de două ori din penalty.

După mai bine de 2 ani de la ultimul meci direct şi 12 ani de când s-au înfruntat prima oară în El Clasico, cei mai buni jucători ai planetei s-au reîntâlnit în cea mai tare competiţie, UEFA Champions League.

Ronaldo a marcat pentru prima dată în Champions League împotriva Barcelonei cu Messi pe teren şi le-a administrat catalanilor prima înfrângere în grupe din ultimii 4 ani.

Fosta echipă a lui CR7, Manchester United, va vrea să uite cât mai repede de 2020.

Diavolii roşii au fost eliminaţi din competiţie după ce au pierdut cu 2-3 în faţa taurilor roşii de la Leipzig.

Mircea Lucescu a prins un loc de Europa League. După victoria 1-0 cu Ferencvaros (Ferenţvaroş), Il Luce vrea să câştige cu Dynamo Kiev acelaşi trofeu pe care l-a cucerit cu rivala Şahtior.

„Eu cred ca au învăţat foarte mult. După foarte mult timp, n-au mai apucat să joace în Champions League sau n-au jucat deloc în Champions League. Au întâlnit jucători de un alt nivel şi jucători tineri, foarte tehnici, care cresc cu echipele lor de club. Acelaşi lucru le-am spus şi lor. Ăsta este viitorul vostru. Dacă vreţi să fiţi respectaţi, trebuie să bateţi aceste echipe”, a declarat antrenorul Mircea Lucescu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici