Cum l-a afectat pandemia Covid-19 pe internaţionalul român Florin Andone: Din păcate, mi-am dat programul peste cap

  • Jucătorul echipei Galatasaray, Florin Andone, se află în izolare la domiciliul său din Turcia
  • Internaţionalul român a dezvăluit că de când stă acasă şi-a dat programul peste cap
  • „Mă trezesc în jur de 11.00, înainte la 9.00 mă dădeam jos din pat”, a spus acesta
86 afișări
Imaginea articolului Cum l-a afectat pandemia Covid-19 pe internaţionalul român Florin Andone: Din păcate, mi-am dat programul peste cap

Cum l-a afectat pandemia Covid-19 pe internaţionalul român Florin Andone

Florin Andone nu s-a întors în România, după ce a fost anunţată pandemia de coronavirus. Atacantul în vârstă de 27 de ani a preferat să rămână în Istanbul, acolo unde stă în casă atât cu iubita, cât şi cu mama lui.

Izolarea la domiciliu nu este uşoară pentru internaţionalul român. Jucătorul echipei Galatasaray s-a plâns că nu reuşeşte să păstreze acelaşi program pe care îl avea înainte de izbucnirea pandemiei.

„Mă trezesc în jur de ora 11.00, din păcate mi-am dat peste cap programul de când stau numai în casă. Înainte, la 9.00 mă dădeam jos din pat. Mănânc şi apoi urmăresc la televizor ce se întâmplă în Turcia, în România. O bună perioadă din timp mi-o petrec pe balcon, am o vedere frumoasă la mare. Pe la ora 14.00, cobor la parterul blocului unde locuiesc, la sala de fitness. Sunt norocos din punctul acesta de vedere. Lucrez zilnic între 60 şi 90 de minute, dar de ziua mea am făcut o pauză. Masa de prânz e programată pe la ora 16.00”, a povestit Florin ANdone, potrivit frf.ro.

Florin Andone a împlinit în 11 aprilie 27 de ani, zi pe care şi-a petrecut-o în casă.

„A fost o zi de naştere inedită. Yolanda şi mama mi-au pregătit un tort, moment în care au intrat în video cu cei mai buni prieteni ai mei. A fost foarte frumos, am şi uitat că stăm în casă de atâta timp”, a mai spus internaţionalul român.

Atacantul a vorbit despre dorinţa pe care şi-a pus-o atunci când a suflat în lumânările de pe tort.

„Să fim sănătoşi şi să ieşim cu toţii cu bine din toată această situaţie. Abia aştept să revin la antrenamente şi pe terenul de joc, dar sănătatea şi siguranţa tuturor e pe primul loc. Le mulţumesc fanilor pentru miile de mesaje primite de ziua mea. Le urez şi eu sănătate tuturor românilor şi îi îndemn să respecte toate recomandările autorităţilor. Împreună vom reveni mai puternici!”, a încheiat atacantul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici