Cum se simte după accidentarea teribilă suferită la Campionatul European. Cristina Neagu despre viitorul ei la CSM Bucureşti

Cristina Neagu a spus că pentru moment nu a discutat despre prelungirea contractului cu conducerea CSM Bucureşti, dar în perioada următoare va sta la masă cu cei care se ocupă de clubul din Capitală. Cristina Neagu mai are contract cu campioana României până la finalul actualului sezon.

703 afișări
Imaginea articolului Cum se simte după accidentarea teribilă suferită la Campionatul European. Cristina Neagu despre viitorul ei la CSM Bucureşti

Cum se simte după accidentarea cumplită suferită la Campionatul European. Cristina Neagu despre viitorul ei la CSM Bucureşti

"Nu am discutat nimic la nivel oficial. Cei de la CSM Bucureşti m-au asigurat de tot sprijinul lor şi probabil că în săptămânile următoare vom vorbi şi despre asta. Am avut câteva discuţii scurte la Paris, nu am intrat în detalii.
Mă simt bine, dacă pot spune aşa, încă nu am făcut operaţia, nu ştiu deocamdată când se va întâmpla lucrul ăsta, probabil că în următoarele săptămâni. Deocamdată nu sunt foarte multe lucruri de spus sau de făcut, mă mişc destul de greu, mă doare, dar nu atât de tare. Sunt ok, cât se poate de ok în această situaţie. Psihic sunt bine, chiar foarte bine, aştept să mă operez şi apoi să intru în perioada de recuperare"
, a spus Cristina Neagu, după ce a fost numită cetăţean de onoare al Bucureştiului.

Cristina Neagu a suferit o ruptură a ligamentelor încrucişate de la genunchiul drept, iar operaţia jucătoarei va fi suportată de Federaţia Română de Handbal: "Operaţia şi recuperarea Cristinei vor fi făcute pe banii Federaţiei Române de Handbal, deoarece accidentarea s-a produs la naţională, iar jucătoarele au asigurări medicale. CSM Bucureşti va solicita Federaţiei Europene de Handbal plata integrală a salariului Cristinei pentru perioada de indisponibilitate.

Contractul Cristinei Neagu cu CSM expiră în vara anului 2019, iar noi suntem interesaţi de prelungire", a declarat preşedintele secţiei de handbal de la CSM Bucureşti, Andrei Luca, pentru Libertatea.

Cristina Neagu a fost accidentată la finalul partidei cu Ungaria de la Campionatul European. În minutul 52 al meciului România - Ungaria, la scorul 26-27, Cristina Neagu, 9 goluri până în acel moment, a fost faultată de unguroaica Szimonetta Planeta şi i-a ”fugit” genunchiul drept, fiind scoasă pe targă din teren şi transportată la spital.

17.300 de euro pe lună încasează Cristina Neagu de la CSM Bucureşti, clubul Primăriei.

Ce înseamnă o ruptură a ligamentelor încrucişate - acestea furnizează stabilitate şi limitează mişcările de rotaţie internă a tibiei, previn hiperextensia genunchiului, limitează deplasarea anterioara a tibiei în timpul flexiei genunchiului.

Tratament - În general pentru persoanele active se optează pentru reconstrucţia ligamentului încrucişat anterior, tratament chirurgical care va fi urmat de tratamentul de recuperare ce poate dura şase luni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici