Cupa Mondială din Brazilia se va disputa în 12 oraşe

Ediţia din 2014 a Cupei Mondiale, care va avea loc în Brazilia, se va disputa în 12 oraşe şi nu în 10, cum era prevăzut iniţial, pentru ca regiunea Amazonia, care constituie 43 la sută din suprafaţa statului sud-american, să fie reprezentată la marea competiţie, a anunţat, vineri, presa locală.

73 afișări
Imaginea articolului Cupa Mondială din Brazilia se va disputa în 12 oraşe

Cupa Mondială din Brazilia se va disputa în 12 oraşe

Decizia luată de Confederaţia Braziliană de Fotbal (CBF) a fost ratificată de Comitetul Executiv al FIFA, în cadrul recentei reuniuni de la Tokyo.

Manaus şi Belem concurează pentru locul acordat Amazoniei, iar CBF, care doreşte să promoveze turismul în zonele respective, i-ar putea acorda cel de-al 12-lea loc unui oraş din regiunea Pantanal, întinsă pe două state ale Braziliei.

Pentru găzduirea partidelor de la CM 2014 concurează 18 oraşe. Până acum, numai Rio de Janeiro, Sao Paulo, Belo Horizonte, Porto Alegre şi capitala Brasilia sunt deja desemnate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici