Cuvinte de laudă în titlurile presei internaţionale, după victoria Simonei Halep de la Miami

Presa internaţională a avut cuvinte de laudă la adresa Simonei Halep, după calificarea în turul 3 la WTA Miami. Deşi în faţă i-a stat o sportivă aflată pe locul 96 în clasamentul de simplu, jurnaliştii au rămas impresionaţi de prestaţia solidă a româncei de pe poziţia a 3-a în ierarhia WTA.

2957 afișări
Imaginea articolului Cuvinte de laudă în titlurile presei internaţionale, după victoria Simonei Halep de la Miami

Titlurile presei internaţionale după victoria Simonei Halep de la Miami

Simona a trecut în viteză de meciul inaugural de la Miami, învingând-o net (6-1; 6-3) pentru a treia oară din tot atâtea partide directe pe Taylor Townsend, cândva, drept o promiţătoare speranţă a circuitului. Chiar dacă şi-a pierdut serviciul în start de set doi, Halep a făcut cam ce a vrut pe teren, câştigând 60% dintre punctele pe retur şi şi-a etalat din nou excelenta deplasare în teren. Halep va juca mai departe cu Polona Hercog (lucky loser), învingătoare în faţa japonezei Misaki Doi.

”Halep o elimină pe Townsend după un test pe care a ştiut să şi-l facă uşor la Miami”, a meţionat Sports USA.

”Simona Halep a învins-o pe Taylor Townsend în minimum de seturi, dar a arătat o formă bună”, a scris Tennis Channel.

”Simona Halep a pierdut doar 4 game-uri în drumul spre următorul tur de la Miami”, a notat site-ul WTA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici