Dan Alexa a fost înlocuit cu Răzvan Pădureţu pentru meciul cu Lituania

Mijlocaşul echipei FC Timişoara, Dan Alexa, s-a accidentat şi va rata meciul pe care reprezentativa României îl va susţine, sâmbătă, la Marijampole, cu selecţionata Lituaniei, în preliminariile Cupei Mondiale din 2010, fiind înlocuit cu Răzvan Pădureţu, informează site-ul FRF.

47 afișări
Imaginea articolului Dan Alexa a fost înlocuit cu Răzvan Pădureţu pentru meciul cu Lituania

Răzvan Pădureţu (Imagine: Constantin Vlădescu/Mediafax Foto)

Medicul naţionalei Pompiliu Popescu l-a consultat pe Alexa, care a părăsit mai devreme antrenamentul de marţi, şi a constatat că jucătorul are probleme la ruptura musculară, cicatrizată, suferită cu puţin timp în urmă la piciorul drept.

Sursa citată notează că nu este vorba de o recidivă, dar Alexa va fi nevoit să facă o pauză de trei-patru zile, după care va reîncepe antrenamentele cu alergări uşoare.

Dan Alexa va părăsi miercuri cantonamentul de la Mogoşoaia, selecţionerul Răzvan Lucescu urmând să-l înlocuiască cu mijlocaşul formaţiei Unirea Urziceni, Răzvan Pădureţu.

Întâlnirea Lituania - România, din grupa a şaptea a preliminariilor CM-2010, este programată sâmbătă, de la ora 21.00, la Marijampole.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici