Dan Petrescu: Avem de luat o revanşă faţă de CFR Cluj

Antrenorul formaţiei Unirea Urziceni, Dan Petrescu, a declarat, miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, că vrea la meciul de vineri să îşi ia revanşa faţă de CFR Cluj, în faţa căreia a pierdut finala Cupei României din sezonul trecut.

9 afișări
Imaginea articolului Dan Petrescu: Avem de luat o revanşă faţă de CFR Cluj

Dan Petrescu: Avem de luat o revanşă faţă de CFR Cluj (Imagine: Mediafax Foto)

"Va fi un meci foarte greu. Avem de luat o revanşă, ţinând cont că anul trecut am pierdut în campionat în faţa CFR-ului şi în finala Cupei la fel. Jucăm împotriva celei mai bune echipe din România, în opinia mea, care în campionat nu a reuşit să strângă puncte, dacă ne gândim la lot şi la valoarea jucătorilor. Acest lucru s-a datorat faptului că a avut de jucat meciuri importante în Liga Campionilor şi, cred eu, i-a afectat jucătorii lor. Dar, după opinia mea, sunt de departe cea mai bună echipă din România, ca valoare şi ca jucători şi vom avea cel mai greu meci de până acum. Am văzut de mai multe ori meciul dintre Timişoara şi CFR, iar acolo o echipă a dominat de la început până la sfârşit, aceea fiind CFR. Timişoara a reuşit să câştige prin două faze fixe şi a ştiut să profite de greşelile adversarilor. Clujenilor le lipsesc doar rezultatele, nu şi jocul bun. Sunt convins că la finalul campionatului CFR-ul va fi în primele două echipe şi astfel va prinde din nou grupele Ligii Campionilor", a spus Dan Petrescu.

Fostul internaţional român consideră că ar fi fost un avantaj dacă Urziceniul ar fi jucat cu CFR Cluj după ce aceştia au disputat un meci din Liga Campionilor: "Orice echipă îşi doreşte să joace cu Steaua sau cu CFR după un meci în Liga Campionilor. S-a văzut şi s-a dovedit, rezultatele nu au fost prea bune. Asta ni s-a întâmplat şi nouă după cele două meciuri cu Hamburg".

Partida dintre CFR Cluj şi Unirea Urziceni se va juca vineri, de la ora 17.00, în etapa a XIII-a a Ligii I, şi se va disputa pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj Napoca.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici