Dan Petrescu, desemnat antrenorul etapei a 10-a din play-off

  • Dan Petrescu a fost desemnat antrenorul etapei a 10-a din play-off.
  • De altfel, CFR Cluj mai are încă cinci jucători în echipa etapei întocmită de Liga Profesionistă de Fotbal.
Urmărește
75 afișări
Imaginea articolului Dan Petrescu, desemnat antrenorul etapei a 10-a din play-off

Dan Petrescu, desemnat antrenorul etapei a 10-a din play-off

Dan Petrescu, tehnicianul CFR 1907 Cluj, a fost desemnat antrenorul etapei de LPF. „Clujenii au avut un final de sezon perfect, cu cinci victorii la rând, dintre care trei cu Dan Petrescu pe bancă, succese care le-au asigurat poziţia secundă în clasament”, scriu reprezentanţii Ligii.

Iată echipa ideală a etapei a 10-a din play-off:

Portar:

Bogdan Ungureanu (FC Rapid 1923) - Este marele câştig al Rapidului din play-off. A avut două intervenţii de mare calitate în duelul cu FCSB.

Fundaşi:

Răzvan Onea (FC Rapid 1923) - Titularizat de ziua sa, a făcut excelent ambele faze de joc. Este un jucător care luptă pentru fiecare minge.

Iulian Cristea (FC Rapid 1923) - Introdus pe teren la startul reprizei secunde, a dat siguranţă echipei.

Anton Kresic (CFR 1907 Cluj) - Masivul fundaş croat a fost ca un zid în faţa atacanţilor adverşi.

Nicuşor Bancu (Universitatea Craiova) - Un exemplu de dăruire, un căpitan care ştie cum să-şi mobilizeze colegii în momentele dificile.

Mijlocaşi:

Ştefan Bană (Universitatea Craiova) - Surpriza plăcută a Universităţii Craiova din acest final de sezon. Tânărul mijlocaş a marcat în premieră pe prima scenă, golul său fiind cel care i-a readus pe olteni în joc.

Panagiotis Tachtsidis (CFR 1907 Cluj) - O evoluţie solidă la centrul terenului. A reuşit şi un gol, al şaptelea în ediţia 2023-2024.

Karlo Muhar (CFR 1907 Cluj) - A înscris a zecea oară în stagiunea curentă, acesta fiind cel mai bun sezon din carieră.

Atacanţi:

Ciprian Deac (CFR 1907 Cluj) - A oferit două pase decisive, ajungând la 100 de assist-uri în Superligă, o performanţă de-a dreptul impresionantă!

Daniel Bîrligea (CFR 1907 Cluj) - Jucătorul meciului de pe arena „Dr. Constantin Rădulescu". A marcat, a pasat decisiv şi a scos un penalty.

Andrei Ivan (Universitatea Craiova) - Constantin Gâlcă i-a redat încrederea, iar acesta a redevenit jucătorul capabil să facă diferenţa. A înscris al patrulea gol în şase meciuri cu actualul antrenor pe bancă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici