Dan Petrescu: Timişoara şi-a meritat totuşi soarta

Antrenorul echipei Unirea Urziceni, Dan Petrescu, a declarat, joi, că FC Timişoara ar fi câştigat ediţia 2008/2009 a campionatului României dacă şi-ar fi văzut de treabă şi nu ar fi făcut, prin declaraţii, jocuri "nu tocmai curate".

19 afișări
Imaginea articolului Dan Petrescu: Timişoara şi-a meritat totuşi soarta

Dan Petrescu: Timişoara şi-a meritat totuşi soarta (Imagine: Florin Buliga/Mediafax Foto)

"Timişoara şi-a primit punctele şi este exact la ce ne aşteptam. Cred că Timişoara şi-a meritat totuşi soarta şi n-a luat campionatul pentru că au făcut numai jocuri care nu au fost tocmai curate prin unele declaraţii prin care încercau să ne adoarmă. Ne spuneau că vor să îi transfere pe Varga şi Bălan, însă nu a ţinut cu noi. Dacă îşi vedeau de treaba lor, acum ar fost campioni", a spus Petrescu.

Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a anunţat, joi, că FC Timişoara va primi înapoi cele şase puncte cu care fusese penalizată, iar echipa bănăţeană va putea astfel participa în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, urcând pe poziţia a doua în clasamentul Ligii I, în locul formaţiei Dinamo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici