Dani Alves a fost condamnat la 4 ani şi jumătate pentru agresiune sexuală

Tribunalul din Barcelona l-a găsit vinovat după atacul dintr-un club de noapte din 31 decembrie 2022.

750 afișări
Imaginea articolului Dani Alves a fost condamnat la 4 ani şi jumătate pentru agresiune sexuală

Dani Alves a fost condamnat la 4 ani şi jumătate pentru agresiune sexuală

Fostul fotbalist brazilian Dani Alves a fost găsit vinovat pentru agresarea sexuală a unei tinere într-un club de noapte din Barcelona, ​​a decis joi un tribunal spaniol.

Completul format din trei judecători l-a condamnat pe Alves la patru ani şi şase luni. Alves, 40 de ani, a negat orice faptă greşită, în timpul unui proces care a durat trei zile. Decizia poate fi atacată cu recurs.

Instanţa l-a găsit pe Alves vinovat de atacul din zorii zilei din 31 decembrie 2022, când victima a susţinut că a fost violată în baia unui club de noapte de lux din Barcelona.

Procurorii ceruseră o pedeapsă de nouă ani de închisoare pentru Alves, avocaţii victimei ceruseră 12. Apărătorii lui Dani Alves au cerut în schimb achitarea ori, dacă este găsit vinovat, o  condamnare de un an plus despăgubiri de 50.000 de euro pentru victimă.

Alves se află în închisoare de când a fost arestat pe 20 ianuarie 2023. Cererile sale de eliberare pe cauţiune au fost respinse, întrucât instanţa l-a considerat un risc de fugă.

Brazilia nu îşi extrădează cetăţenii atunci când sunt condamnaţi în alte ţări.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici