Daniel Pancu, prezentat oficial ca selecţioner al României U21

Daniel Pancu a fost prezentat marţi oficial ca nou selecţioner al naţionalei de tineret a României. Potrivit FRF, obiectivul acestuia este calificarea la Euro 2025 din Slovacia.

351 afișări
Imaginea articolului Daniel Pancu, prezentat oficial ca selecţioner al României U21

Daniel Pancu, prezentat oficial ca selecţioner al României U21

Fostul atacant Daniel Pancu a preluat naţionala Under 21, pe care o va conduce pentru următorii doi ani, având ca obiectiv calificarea la Euro 2025 din Slovacia.

Conform Federaţiei, viitoarea naţională U21 a României va începe pregătirea pentru turneul final din 2025, găzduit de Slovacia, în luna septembrie. România a fost repartizată în Grupa E, alături de Elveţia, Finlanda, Albania, Muntenegru şi Armenia.

Daniel Pancu are 27 de selecţii în echipa naţională, pentru care a marcat de 9 ori. În cariera de fotbalist a evolut la cluburi precum Rapid Bucureşti, Beşiktaş, Cesena sau ŢSKA Sofia. A cucerit 8 trofee: titlul în Liga 1, de trei ori Cupa României, două Supercupe ale României, titlul în Turcia şi Cupa Turciei. Ca antrenor, a activat la Rapid, Poli Iaşi şi la România Under 20, acolo unde a pregătit chiar actuala generaţie Under 21.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici