David Popovici s-a calificat în finala Europeanului de juniori la 50 m liber cu primul timp

Românul David Popovici s-a calificat joi seara în finala probei de 50 metri liber, din cadrul Campionatului European de Înot pentru Juniori desfăşurat la Otopeni. Aissia Claudia Prisecariu e şi ea în finală la 200 m spate, în timp ce Bianca Costea e vicecampioană europeană la 50 m liber.

407 afișări
Imaginea articolului David Popovici s-a calificat în finala Europeanului de juniori la 50 m liber cu primul timp

David Popovici s-a calificat în finala europeanului de juniori la 50 m liber cu primul timp

David Popovici a parcurs lungimea de bazin din prima semifinală a probei de 50 m liber cu timpul de 22.17 secunde, terminând primul atât în semifinala sa cât şi în clasamentul general.

Românul s-a calificat astfel fără emoţii în ultimul act al probei, la Campionatul European de înot pentru juniori.
Finala va avea loc vineri, 8 iulie 2022, de la ora 17:32, ora României.

Tot joi, Aissia Claudia Prisecariu a reuşit să se califice în finala probei de 200 metri spate feminin, cu al 7-lea timp din semifinale.

Cel mai bun rezultat al zilei a fost obţinut de Bianca Costea, care a obţinut medalia europeană de argint la înot 50 metri liber.

Bianca Costea a adus a patra medalie pentru delegaţia României la această competiţie. În finala de la 50 m liber, ea a realizat o cursă bine susţinută şi a reuşit să cucerească medalia de argint cu timpul de 25.34 secunde, la mică distanţă de câştigătoare, Nina Sandrine Jazy (Germania) – 25.22 secunde.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici