Derby spectaculos în Liga 1. FCSB şi CFR Cluj au remizat pe Arena Naţională, într-un meci cu 6 goluri

  • Derby-ul Ligii 1, dintre FCSB şi CFR Cluj, din etapa a 22-a, s-a încheiat duminică seara cu o remiză cu 6 goluri, FCSB egalând pe Arena Naţională, în al 4-lea minut suplimentar de joc.
  • La capătul unui meci de calitate, încheiat cu scorul de 3-3 (1-2), CFR Cluj îşi păstrează avansul de 10 puncte.
369 afișări
Imaginea articolului Derby spectaculos în Liga 1. FCSB şi CFR Cluj au remizat pe Arena Naţională, într-un meci cu 6 goluri

Scorul a fost deschis de gazde, printr-o execuţie de excepţie din afara careului a lui Octavian Popescu, în minutul 24. (1-0)

CFR Cluj a răsturnat situaţia în doar 4 minute, prin Gabriel Debeljuh, care a marcat în minutele 36 şi 40 (1-2), scor cu care s-a intrat la vestiare.

FCSB a egalat prin Valentin Gheorghe, în minutul 71, care a fructificat o pasă ideală în faţa porţii, prin spatele apărării ardelene, trimisă de nou intratul Florinel Coman (2-2).

Peste doar 6 minute, rezerva Chipciu a marcat pentru 2-3, după un corner executat de Deac.

Când se părea că CFR Cluj se va desprinde la 13 puncte, cu o victorie în deplasare, Iulian Cristea a trimis ideal cu capul, din careu, o minge centrată de Valentin Gheorghe, egalând în ultimul minut de prelungiri.

În urma acestui rezultat, CFR Cluj rămâne cu un avans de 10 puncte în fruntea clasamentului, cu 58 de puncte, urmată de FCSB, cu 48 de puncte.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici