Dinamo a fost învinsă de Slovan Liberec, scor 0-2, meci încheiat cu două minute mai devreme

Echipa Dinamo Bucureşti a fost învinsă, joi, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0) de formaţia cehă Slovan Liberec, în prima manşă a play-off-ului Ligii Europa, meci încheiat cu două minute mai devreme din cauza incidentelor create de suporterii dinamovişti.

218 afișări
Imaginea articolului Dinamo a fost învinsă de Slovan Liberec, scor 0-2, meci încheiat cu două minute mai devreme

Dinamo a fost învinsă de Slovan Liberec, scor 0-2, meci încheiat cu două minute mai devreme (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Golurile învingătorilor au fost marcate de Liska '5 şi Blazek '83.

Oaspeţii au deschis scorul prin Liska, în minutul 5, acesta reluând mingea în plasă cu capul, după o centrare de pe partea dreaptă a lui Dockal.

În minutul 83, Blazek a pătruns pe partea dreaptă, l-a driblat pe Pulhac, a trecut şi de Dolha şi a înscris de la 6 metri printre picioarele lui Tamaş.

Dinamo: 12. Dolha - 25. Scarlatache, 30. Tamaş, 21. D. Grigore, 3. Pulhac - 22. Torje, 6. Rus (7. Zicu '56), 29. N'Doye, 20. Ad. Cristea - 9. M. Niculae (99. Cl. Niculescu '83), 10. Dănciulescu (17. A. Cristea '46). Antrenor: Dario Bonetti.

Slovan: 1. Hauzr - 32. Gebre Selassie, 11. Holenak, 21. Dejmek, 19. Vulin - 10. Gecov, 22. Corici (28. Blazek '75) - 18. Dockal, 23. Papousek (6. Vacha '66), 8. Liska - 15. Kerici. Antrenor: Ladislav Skorpil.

Cartonaşe galbene: Zicu '75 / Gecov '30

Arbitri: Thomas Einwaller - Roland Heim, Klaus Strasser - Manfred Krassnitzer (Austria).

Delegat UEFA: Dennis Cruise (Irlanda).

Observator de arbitri: James Mccluskey (Scoţia).

La partidă au asistat aproximativ 10.000 de spectatori, dintre care şi 16 suporteri cehi.

Fanii dinamovişti de la Peluza Sud au aprins torţe în prima repriza, una dintre acestea ajungând pe pista stadionului.

La meciul din Şoseaua Ştefan cel Mare au fost prezenţi printre alţii selecţionerul naţionalei României, Răzvan Lucescu, şi preşedintele LPF, Dumitru Dragomir.

Acţionarul dinamovist Vasile Turcu, prezent în tribuna oficială, a fost înjurat de fanii "alb-roşilor".

Meciul a fost întrerupt în minutul 88 după ce suporterii de la Peluza Cătălin Hâldan au pătruns pe pista de atletism din jurul stadionului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici