Dinamo, grupă de foc în EHF European League. Va juca cu câştigătoarea ediţiei trecute. Grupele complete pentru Dinamo şi CSM Constanţa

Campiona României Dinamo Bucureşti şi-a aflat adversarii pentru noua ediţie a EHF European League Men.

204 afișări
Imaginea articolului Dinamo, grupă de foc în EHF European League. Va juca cu câştigătoarea ediţiei trecute. Grupele complete pentru Dinamo şi CSM Constanţa

Dinamo, grupă de foc în EHF European League. Este în grupă cu câştigătoarea ediţiei de anul trecut. Grupele complete pentru Dinamo şi CSM Constanţa

S-au decis grupele pentru noua ediţie a EHF European League Men. Este primul an ce se va disputa în noul format cu 32 de echipe împărţite în opt grupe de câte patru.

Dinamo este în grupa G unde va întâlni Fuchse Berlin( Germania), Chambery Savoie Mont Blanc( Franţa) şi RK Izvidac( Bosnia).

Fuchse Berlin este campiona ediţiei trecute şi una dintre cele mai puternice echipe din lume. Echipa germană se lupta mereu pentru titlu cu Kiel şi Magdeburg(căştigătoare Ligii Campionilor). Totuşi, echipa din Ştefan cel Mare a obţinut anul trecut rezultate încurajatoare cu echipele din Germania. Obţinând chiar o victorie de palmares pe terenul celor de la Kiel în play-off-ul Ligii Campionilor.

A doua reprezentantă a României, CSM Constanţa, va fi în grupa H dacă va reuşi să treacă în turul preliminar de finalista de anul trecut, Fraikin BM Granollers din Spania.

În grupa G va avea ca adeversari Sporting CP, MOL Tatabanya KC şi KGHM Chrobry Glogow.

Noul Sistem

Primele două echipe din fiecare grupă se vor califica în noul tur principal. Nu va exista o tragere la sorţi a turului principal; echipele calificate din grupele A şi B vor forma o nouă grupă de patru mai departe, iar grupele C şi D, E şi F G şi H vor evolua în acelaşi mod restul grupelor.

Fiecare echipă va lua cu ea în turul principal punctele câştigate împotriva echipei cu care s-a calificat mai departe din grupa sa.

Astefel, dacă lucrurile merg bine pentru echipele din România. Am putea vedea un duel românesc în grupa principală.

Etapa 1: 17.10.2023
Etapa 2: 24.10.2023
Etapa 3: 14.11.2023
Etapa 4: 21.11.2023
Etapa 5: 28.11.2023
Etapa 6: 05.12.2023

Programul meciurilor va fi stabilit în zilele următoare.

Grupele complete

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici