Doboş se teme ca Universitatea Cluj să nu dea faliment

Preşedintele clubului Universitatea Cluj, Toni Doboş, se teme ca gruparea clujeană să nu dea faliment.

1 afișare
Imaginea articolului Doboş se teme ca Universitatea Cluj să nu dea faliment

Doboş se teme ca Universitatea Cluj să nu dea faliment

"Avem jucători cu contracte mari, de nivelul echipelor de top ca Steaua, Dinamo, Poli Timişoara sau Rapid. Dacă retrogradăm, vom avea de plătit sute de mii de euro şi mi-e teamă să nu dăm faliment", a spus Doboş.

Preşedintele clubului Universitatea vrea să se întâlnească vineri cu toţi acţionarii. "Sunt de părere că nu trebuie să renunţăm la toţi jucătorii puşi pe lista de transferuri. Aveau contracte foarte mari, dar putem renegocia cu ei. Sper să înţeleagă că au adus echipa aici şi că nu pot să mai primească la fel de mulţi bani, în condiţiile în care suntem mai aproape de Divizia B decât de A. Universitatea nu este un club atât de bogat încât să plătească un milion de euro pe nişte jucători, iar apoi să-i vîndă cu nici 50.000", a afirmat Toni Doboş.

Conducerea clubului "U" i-a trecut pe lista transferabililor pe Martin Tudor, Park, Cruşoveanu, Milan Jovanovic, Haciatrian, Iodi, Baciu, Coman şi Negrean, iar lui Zongo şi Bolohan le-a reziliat contractul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici