Doi români, în top 100 înotători ai anului 2021

  • Revista de specialitate SwimSwam a dat publicităţii topul celor mai buni 100 de înotători ai lumii, conform rezultatelor obţinute în 2021.
  • România are doi înotători în top, vedetele dinamoviste David Popovici şi Robert Glinţă.
228 afișări
Imaginea articolului Doi români, în top 100 înotători ai anului 2021

Robert Glinţă ocupă poziţia 60 în clasament, înaintea americanului Shaine Casas (nr. 71), cel care a luat aur la Mondialele în bazin de 25 de metri în proba de 100 de metri spate, probă în care românul a terminat pe poziţia a treia.

David Popovici este pe un remarcabil loc 20, după ce 2021 a fost cel mai bun an al carierei sale, cu titluri de campion european şi mondial, recorduri de juniori şi un loc 4 la Tokyo 2020.

Pe prima poziţie a clasamentului se află americanul Caeleb Dressel, urmat de britanicul Adam Peaty şi de rusl Evgheny Rilov.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici