Doi sportivi români, la Cupa Americii

Gimnaştii Amelia Racea şi Adrian Bucur vor reprezenta România la Tyson American Cup, una din competiţiile tradiţionale din calendarul internaţional, programată în 21 februarie, la Chicago.

26 afișări
Imaginea articolului Doi sportivi români, la Cupa Americii

Gimnastul Adrian Bucur (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

La concursul organizat de SUA încă din 1976 vor participa nouă sportivi medaliaţi la Jocurile Olimpice de la Beijing, potrivit unui anunţ al organizatorilor.

Medaliată cu argint la bârnă şi bronz la sol, la CE de junioare din 2008, Amelia Racea îşi va face intrarea în competiţiile majore de senioare.

Campioana olimpică Sandra Izbaşa va concura, tot în 21 februarie, în SUA, dar la Oklahoma City, la o competiţie organizată de Academia deţinută acolo de Nadia Comăneci şi Bart Conner, denumită "Nadia Comăneci International".

Alături de Sandra va participa şi o altă componentă a lotului olimpic, Andreea Grigore.

Citeşte şi:

Sandra Izbaşa a câştigat titlul olimpic la sol

Cinci medalii pentru România la CE de gimnastică

Calendarul sportiv al anului 2009

Calendarul internaţional al sportivilor români în 2009

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici