Doina Melinte: Mi s-a propus să continui în funcţia de secretar de stat

Fostul secretar de stat în cadrul Ministerului Tineretului şi Sportului, Doina Melinte, a declarat, vineri, agenţiei MEDIAFAX, că a primit propunerea de a continua în aceeaşi funcţie şi în organigrama Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului.

50 afișări
Imaginea articolului Doina Melinte: Mi s-a propus să continui în funcţia de secretar de stat

Doina Melinte: Mi s-a propus să continui în funcţia de secretar de stat ((Imagine: Diana Iurkieicz/Mediafax Foto)

"Există propunerea să continui în funcţia de secetar de stat şi în noua organigramă, dar în a cest moment nu am informaţii oficiale despre o decizie în acest sens. Am avut discuţii cu ministrul MECTS, Daniel Funeriu, chiar şi în această dimineaţă, dar acum este în şedinţa de Guvern şi nu cunosc alte amănunte. Nu cunosc bine toate procedurile, dar ştiu că trebuie să iasă o nouă hotărâre de Guvern, care să reglementeze funcţionarea noii autorităţi pentru sport şi a organigramei acesteia", a declarat Melinte, pentru MEDIAFAX.

Guvernul a decis înfiinţarea Autorităţii Naţionale pentru Sport, care va funcţiona în structura Ministrul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului şi va fi condusă de un secretar de stat. Decizia a fost luată în şedinţa de vineri a Cabinetului.

Autoritatea va fi finanţată prin bugetul ministerului. "Instituţia nou-înfiinţată va prelua atribuţiile din domeniul tineret şi sport, personal, patrimoniul şi bugetul fostului Minister al Tineretului şi Sportului", a declarat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Ioana Muntean.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici