Donadoni: Mi-a plăcut spiritul echipei

Selecţionerul Italiei, Roberto Donadoni, s-a declarat mulţumit de evoluţia jucătorilor din naţionala Italiei la meciul amical cu Belgia, câştigat cu scorul de 3-1, informează presa italiană.

12 afișări
Imaginea articolului Donadoni: Mi-a plăcut spiritul echipei

Donadoni: Mi-a plăcut spiritul echipei (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

"Cred că am făcut un meci bun. Am făcut mai multe experimente, am văzut care sunt posibilităţile pentru viitor. Rezultatul este important, dar a fost doar un test. Am încercat ceva şi a mers destul de bine", a spus Donadoni.

Donadoni a apreciat că Di Natale a făcut un joc bun şi este în formă. În schimb, nu i-a plăcut faptul că Italia a primit gol pe final. "Mi-a plăcut reacţia lui Buffon după ce a primit golul. Voia să dea o palmă cuiva. Asta îmi place, pentru că tensiunea nu trebuie să scadă", a comentat Donadoni.

Selecţionerul l-a lăudat pe Alberto Aquilani: "Alberto a fost convocat pentru că îi ştiu valoarea. Voiam să-l văd de la început, a făcut un meci bun, a contribuit la al doilea gol, bravo, mi-a plăcut", a subliniat Donadoni.

Alberto Aquilani a spus că nu se aştepta să fie titular. "Am aflat doar în dimineaţa meciului. Am jucat bine, am obţinut un rezultat bun. Victoria ne ajută mai ales din punct de vedere moral. Concurenţa este mare, voi lupta, dar deja sunt mulţumit că mă aflu aici", a declarat Aquilani.

Reprezentativa Italiei, campioana mondială en-titre, face parte din grupa C la Campionatul European din Austria şi Elveţia, alături de România, Franţa şi Olanda.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici