Dorel Stoica a semnat pe şase luni cu Al-Ettifaq

Fostul căpitan al Universităţii Craiova, Dorel Stoica, a declarat, marţi seară, agenţiei MEDIAFAX, că a semnat cu formaţia saudită Al-Ettifaq şi a menţionat că aşteaptă cartea verde pentru a putea debuta la noua sa echipă.

17 afișări
Imaginea articolului Dorel Stoica a semnat pe şase luni cu Al-Ettifaq

Dorel Stoica a semnat pe şase luni cu Al-Ettifaq şi aşteaptă cartea verde (Imagine: Darius Mitrache/Mediafax Foto)

Stoica a ajuns la 30 decembrie 2009 în Arabia Saudită şi a reuşit să-i impresioneze pe cei de la Al-Ettifaq, echipă antrenată de Ion Marin.

"Am semnat pe şase luni, fără drept de opţiune, dar pentru mine ei vor fi prima opţiune dacă la finalul contractului vor vrea să rămân. Acum aştept cartea verde. Din partea Universităţii este totul ok, dar am înţeles ca FRF trebuie să trimită la FIFA, după care ajunge aici. Abia aştept să joc, ei sunt în plin campionat aşa că voi intra direct în pâine. Viaţa este practic alta aici. Este diferenţă mare faţă de Europa, aşa cum am observat în cele şapte zile de când sunt aici", a declarat fostul căpitan al Universităţii.

"Este bine că suntem mulţi români. Eu, Cristi Dănălache, domnul Marin, domnul Mihali şi antrenorul cu portari. Obiectivul principal al echipei este clasarea în primele opt locuri. Dacă vom reuşi se va participa apoi la toate competitiile, toate cupele, inclusiv cea a regelui. Sper să fiu sănătos şi să câştig cât mai multe meciuri pentru a atinge acest obiectiv", a spus Stoica.

Dorel Stoica a făcut referire şi la fosta sa echipă, Universitatea Craiova. "Am plecat într-un moment greu, dar am încredere că cei care au rămas, vor reuşi să duca echipa sus în clasament. Nici nu ma gândesc la retrogradare, pentru că lotul este unul foarte valoros. A fost multă neşansă, dar şi unele greşeli atât ale noastre cât şi de arbitraj de s-a ajuns aici. Voi ţine legatura în permanenţă cu jucătorii şi voi urmări toate meciurile cu sufletul la gură. Aştept să văd care va fi noul antrenor, va conta foarte mult cine va veni. Am auzit că este vorba de un olandez. Îi urez baftă multă", a declarat Stoica pentru MEDIAFAX.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici