Două şuturi în bară au întrerupt seria record de goluri ale lui Messi pentru Argentina

Leo Messi a fost foarte aproape de a deveni singurul recordmen mondial al marcatorilor în meciurile internaţionale, în confruntarea cu Paraguay. Argentinianul şi alţi trei fotbalişti sunt la egalitate la capitolul „cea mai lungă serie de goluri macate pentru o echipă naţională”.

1177 afișări
Imaginea articolului Două şuturi în bară au întrerupt seria record de goluri ale lui Messi pentru Argentina

Două şuturi în bară au întrerupt seria record de goluri ale lui Messi pentru Argentina

Lionel Messi, intrat pe teren ca rezervă pentru Argentina în ultimul meci de calificare cu Paraguay (1-0), a fost foarte aproape de a marca. Messi a nimerit de două ori bara, direct din corner şi dintr-o lovitură liberă, dar a părăsit totuşi terenul fără să înscrie.

Campionul mondial a pierdut astfel şansa de a deveni singurul deţinător al recordului secolului XXI privind cea mai lungă serie de goluri marcate pentru o echipă naţională.

Până la meciul cu Paraguay, argentinianul marcase în 8 partide consecutive. Aceasta este cea mai lungă serie din cariera sa în "Albiceleste".

El deţine astfel recordul mondial, însă la egalitate cu alţi 3 jucători: Edin Džeko (Bosnia şi Herţegovina), Mohamed Salah (Egipt), Aleksandar Mitrović (Serbia).

Un gol în confruntarea cu Paraguay l-ar fi dus la cota 9, devenind astfel singurul deţinător al recordului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici