Douglas Costa, brazilian lansat de Mircea Lucescu, a fost condamnat la un an de închisoare pentru neplata pensiei alimentare

Tribunalul din Rio Grande do Sul a cerut închisoare pentru fostul jucător al lui Şahtior Doneţk, Juventus Torino şi Bayern Munchen, acum la Los Angeles Galaxy, dar brazilianul doreşte să facă recurs.

348 afișări
Imaginea articolului Douglas Costa, brazilian lansat de Mircea Lucescu, a fost condamnat la un an de închisoare pentru neplata pensiei alimentare

Douglas Costa, brazilian lansat de Mircea Lucescu la Şahtior, a fost condamnat la un an de închisoare pentru neplata pensiei alimentar

Probleme pentru fotbalistul brazilian Douglas Costa, care se află în prezent în MLS, la formaţia Los Angeles Galaxy, după ce a fost lansat în fotbalul mare de Mircea Lucescu, la Şahtior Doneţk.

Curtea de Justiţie din Rio Grande do Sul a cerut arestarea jucătorului pentru neplata pensiei de întreţinere a copilului, după ce acesta a fost condamnat în primă instanţă la un an de închisoare.

Posibila închisoare a lui Douglas Costa pe durată de un an ar putea fi efectuată de un ofiţer judiciar sau de un ofiţer de poliţie, dacă jucătorul pune piciorul în Brazilia.

În ceea ce priveşte ţările străine, problema este reglementată de orice tratat de extrădare. Odată încătuşat, brazilianul poate fi dus la orice unitate penitenciară din ţară.

Cu toate acestea, arestarea prevede că jucătorul trebuie ţinut într-un loc separat de prizonierii normali, aşa cum este stabilit de lege. Avocatul lui Douglas Costa a anunţat deja că va face contestaţie pentru anularea deciziei în instanţă, mizând apoi pe apel.

În Brazilia, mandatul de arestare devine executoriu în termen de 30 de zile de la condamnare. Iar Douglas Costa, aflat acum în Statele Unite, ar putea fi arestat departe de Brazilia, conform prevederilor tratatelor dintre state.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici