Dragomir: Avem prea multe echipe în cupele europene

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat, luni, că şase echipe în cupele europene sunt prea multe pentru România, deoarece cluburile din Liga I sunt sărace şi nu au "nici măcar după ce bea apă".

14 afișări
Imaginea articolului Dragomir: Avem prea multe echipe în cupele europene

Dragomir: Avem prea multe echipe în cupele europene, noi n-avem nici după ce bea apă (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

"Eu mă rog la Dumnezeu să avem ca anul ăsta câte patru-cinci echipe în cupele europene, dar nu cred. Sunt prea multe şi după părerea mea nu ar trebui să fim fericiţi când avem aşa de multe echipe în cupele europene. Pentru că noi nu avem nici infrastructura pusă la punct, nici banii necesari, e bine să ne vedem lungul nasului. Acum pot să spun că sunt iar reales, noi n-avem după ce bea apa şi vrem să-i batem pe ăştia de bagă milioane în fotbal", a spus Dragomir, la finalul Adunării Generale în cadrul căreia a fost reales în funcţia de preşedinte al LPF.

Dragomir a menţionat că pentru câştigarea campionatului se luptă şapte echipe. "Sunt multe, sunt vreo trei din provincie foarte puternice, Vasluiul, Timişoara şi Clujul. După aia vin Steaua, Dinamo, Rapid şi Urziceni, pe care nu o consider de provincie că e aici, la Bucureşti. Sunt şapte echipe puternice pe care le despart două-trei puncte", a afirmat Dumitru Dragomir.

El a explicat că Steaua nu are jucători valoroşi pentru a câştiga titlul, dar poate termina în primele trei - patru locuri ale clasamentului. "Stoichiţă este unul dintre cei mai buni antrenori din România. El a venit la o echipă cu două-trei valori şi trage la titlu. Valori nu are să ia campionatul, dar mă gândesc că fiind un antrenor foarte bun poate să termine acolo în primele trei-patru locuri", a precizat oficialul Ligii.

În Cupa României Timişoreana, preşedintele mizează pe o câştigătoare surpriză: "Sunt echipe puternice în Cupă. Poate o să fie o surpriză, să câştige Astra de exemplu"..

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici