Dragomir: Cluburile vor plăti "cash" baremurile arbitrilor după meci

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că grupările din Liga I vor achita "cash" baremurile arbitrilor după meci şi nu prin intermediul FRF ca până acum, iar echipele care nu plătesc nu vor mai fi programate la partida următoare.

13 afișări
Imaginea articolului Dragomir: Cluburile vor plăti "cash" baremurile arbitrilor după meci

Dragomir: Cluburile vor plăti "cash" baremurile arbitrilor după meci (Imagine: Bogdan_Maran/Mediafax Foto)

"Se revine la sistemul cu baremuri, deoarece cluburile nu au binevoit să plătească arbitrii la federaţie. Sunt cluburi care nici acum nu au plătit arbitrii şi atunci FRF, prin Comitetul Executiv, a hotărât ca baremurile să se dea după fiecare meci, iar clubul care nu plăteşte nu va mai fi programat în următorul meci din campionat. O să se dea cash, că doar nu o să le dăm cecuri la arbitri", a spus Dragomir, după Adunarea Generală a LPF.

În ceea ce priveşte reducerea salariilor jucătorilor din Liga I şi plata fotbaliştilor pe baza performanţelor, Dragomir a afirmat că juriştii analizează această posibilitate.

"Se discută acest lucru. S-a dat pe mâna juriştilor întrucât nu ştim cum să ne încadrăm în legile Uniunii Europene", a precizat Dragomir.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici