Dragomir: Puneţi oricât de mulţi bani la pariuri, voi câştiga alegerile cu 15-3

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, i-a îndemnat, marţi, într-o conferinţă de presă, pe ziariştii prezenţi să mizeze oricât de mulţi bani la pariuri, fiind sigur că va câştiga alegerile pentru şefia LPF în cel mai rău caz cu 15 voturi la 3.

220 afișări
Imaginea articolului Dragomir: Puneţi oricât de mulţi bani la pariuri, voi câştiga alegerile cu 15-3

Dumitru Dragomir (Imagine: Silviu Matei / Mediafax Foto)

"Sunt sigur sută la sută că voi câştiga un nou mandat în funcţia de preşedinte. Puneţi bani la pariuri oricât de mulţi, pentru că voi câştiga. Pronosticul este 15 voturi la 3 pentru mine sau 17 la 1. Am pregătit şi şampania, o masă cu delicatese, mi-am luat toate măsurile necesare", a declarat Dragomir.

O casă de pariuri din Bucureşti a stabilit cote de pariuri pentru alegerile la preşedinţia LPF, Dumitru Dragomir fiind favorit cu o cotă de 1.35, în timp ce contracandidatul său, Gino Iorgulescu, are o cotă de 3.00.

Dumitru Dragomir şi fostul preşedinte al FC Naţional, Gino Iorgulescu, candidează la alegerile pentru conducerea Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) în cadrul scrutinului programat joi.

Actualul şef al LPF a fost reales la 16 noiembrie 2009. El este preşedintele LPF din 1996, fiind reales în această funcţie în octombrie 2000, când l-a avut contracandidat tot pe Iorgulescu, şi în noiembrie 2005.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici