Dragomir spune că LPF nu poate sancţiona Steaua pentru că a jucat cu rezervele meciul cu Viitorul

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, susţine că forul pe care îl conduce nu poate sancţiona FC Steaua pentru că a evoluat cu rezervele în partida cu Viitorul Constanţa (scor 2-5), în ciuda acuzelor de meci aranjat apărute după această întâlnire.

127 afișări
Imaginea articolului Dragomir spune că LPF nu poate sancţiona Steaua pentru că a jucat cu rezervele meciul cu Viitorul

Dragomir spune că LPF nu poate sancţiona Steaua pentru că a jucat cu rezervele meciul cu Viitorul (Imagine: Silviu Matei / MediafaxFoto)

"Steaua cu Viitorul a fost un joc cu puţin cântec, în care steliştii şi-au verificat rezervele şi s-a dovedit că acestea nu au valoare şi că sunt plătite degeaba. Alţii spun că Steaua trebuia să joace cu titularii, dar văd că pe continent echipele care şi-au atins un scop lasă valorile în concediu. Am văzut ce s-a întâmplat în Germania, în Italia... Nimeni nu spune să se facă vreun blat, numai că atunci când ai 15 puncte avans şi dai drumul la titulari să se odihnească, noi, LPF, din punct de vedere regulamentar nu avem ce să facem. Dacă jucătorii care intră sunt legitimaţi la clubul respectiv şi îi bagă în teren atunci asta este, dacă îi băga pe fals în teren sau era vreo problemă atunci luam măsurile necesare", a spus Dragomir.

Întrebat ce părere are despre faptul că preşedintele executiv al CSMS Iaşi, Florin Prunea, intenţionează să sesizeze DNA cu privire la acest meci, Dragomir a răspuns: "Păi dacă e democraţie, să facă. E democraţie în fotbal, în justiţie, e peste tot".

În meciul de pe teren propriu cu Viitorul Constanţa, Steaua a aliniat o echipă cu multe rezerve fiind învinsă cu scorul de 5-2. Presa de specialitate şi preşedintele executiv al CSMS Iaşi, Florin Prunea, au vehiculat informaţia potrivit căreia partida a fost aranjată în favoarea clubului finanţat de Gheorghe Hagi, naşul lui Gigi Becali, aflat în lupta pentru evitarea retrogradării.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici