Dragomir: Vom vedea care este diferenţa între o câştigătoare de Cupa UEFA şi locul doi din România

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, vineri, la Sport.ro, după tragerea la sorţi a turului trei preliminar al Ligii Campionilor, că în partida Şahtior Doneţk - FC Timişoara, se va vedea care este diferenţa dintre o câştigătoare de cupă europeană şi locul doi din campionatul României.

18 afișări
Imaginea articolului Dragomir: Vom vedea care este diferenţa între o câştigătoare de Cupa UEFA şi locul doi din România

Dragomir: Vom vedea care este diferenţa între o câştigătoare de Cupa UEFA şi locul doi din România (Imagine: Mediafax Foto)

"Dacă Timişoara va pierde, atunci va fi eliminată de o câştigătoare de cupă europeană, dacă îi bat, atunci este şi mai frumos pentru că e o câştigătoare de Cupa UEFA. Nu ştiu dacă este un avantaj pentru Timişoara că va juca returul pe teren propriu", a spus Dragomir, care a dat asigurări că tehnicianul grupării Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, va sta pe bancă la cele două meciuri.

Formaţia FC Timişoara va întâlni echipa antrenată de Mircea Lucescu, Şahtior Doneţk, în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, s-a stabilit în urma tragerii la sorţi ce a avut loc, vineri, la Nyon. Echipa timişoreană va disputa în deplasare prima manşă, programată la 28/29 iulie.

Returul va avea loc la 4/5 august, la Timişoara.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici