Dragutinovici: Respectăm echipa României, dar o vom învinge

Fundaşul Ivica Dragutinovici (FC Sevilla) a declarat că naţionala României este un adversar de valoare, dar că echipa Serbiei va învinge şi îi va scoate pe «tricolori» din lupta pentru calificare, informează cotidianul Borba.

18 afișări
Imaginea articolului Dragutinovici: Respectăm echipa României, dar o vom învinge

Dragutinovici: Respectăm echipa României, dar o vom învinge (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Rezultatul bătăliei de la Constanţa depinde de jocul echipei noastre. Meciul cu România este o piatră de hotar în lupta pentru calificare. Dacă învingem, şansele românilor se reduc drastic, la minimum. Vrem să luăm o opţiune importantă pentru calificare. Sunt optimist şi cred că vom învinge. Respectăm echipa României, este un adversar valoros, dar nu luăm în calcul decât victoria. Suntem pe primul loc în grupă, dar o nedorită înfrângere ar complica situaţia. Nu vom accepta să se întâmple aşa ceva, vrem să tranşăm cât mai repede calificarea", a spus Dragutinovici.

Mijlocaşul Milan Jovanovici (Standard Liege) a precizat că a obţinut informaţii despre naţionala României de la antrenorul său de la echipa de club, Ladislau Boloni.

"De la antrenorul meu Boloni, care a jucat pentru naţionala României, am luat destule informaţii despre adversari. Ştiu tot ce se poate şti despre posibilul adversar direct, Cosmin Contra, aşa că am deja în cap ce trebuie să fac în meciul cu România. Nici nu mă gândesc la varianta înfrângerii. Am avut o răceală groaznică, dar acum sunt gata de joc. Doctorii suspectau o meningită, mi s-au făcut teste suplimentare. Am pierdut cinci kilograme în perioada în care am fost bolnav, dar trei le-am pus deja la loc. La Constanţa trebuie să dăm dovadă de sânge rece şi să avem mintea limpede. România e o echipă periculoasă", a spus Jovanovici, informează postul TV B92.

România va întâlni Serbia (stadionul "Farul" din Constanţa, 28 martie, de la ora 20.45) şi Austria ("Hypo Worthersee Arena" din Klagenfurt, 1 aprilie, de la ora 21.30), în preliminariile grupei a 7-a a Cupei Mondiale din 2010.

 

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici