Duckadam: Un egal cu Franţa ar fi mulţumitor

Fostul portar al echipei naţionale a României Helmuth Duckadam a declarat, joi, că un rezultat de egalitate înregistrat de elevii selecţionerului Victor Piţurcă în meciul cu Franţa, din preliminarii Cupei Mondiale, ar fi mulţumitor.

18 afișări
Imaginea articolului Duckadam: Un egal cu Franţa ar fi mulţumitor

Duckadam: Un egal cu Franţa ar fi mulţumitor (Imagine: Mediafax Foto)

"La ora actuală, diferenţa de valoare dintre jucătorii celor două echipe este mare. De aceea, cel mai optimist pronostic, pentru mine, ar fi un rezultat de egalitate, deşi nu cred. Un egal ar fi mulţumitor", a spus Duckadam.

Partida România - Franţa, din Grupa 7 de calificare la CM 2010, se va disputa sâmbătă, de la ora 21.40, pe Stadionul Farul din Constanţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici