Dumitru Dumitriu: Ne mai trebuie nouă puncte ca să ne salvăm de la retrogradare

Antrenorul echipei Poli Iaşi, Dumitru Dumitriu, a declarat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că formaţia sa mai are nevoie de nouă puncte în ultimele cinci etape pentru a se putea salva de la retrogradare.

13 afișări
Imaginea articolului Dumitru Dumitriu: Ne mai trebuie nouă puncte ca să ne salvăm de la retrogradare

Dumitru Dumitriu: Ne mai trebuie nouă puncte ca să ne salvăm de la retrogradare (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

"În urma calculelor făcute, am ajuns la concluzia că ne mai trebuie cel puţin nouă puncte ca să ne salvăm de la retrogradare. Trei puncte trebuie neapărat să le luăm acum, cu Gaz Metan, după care alte trei din deplasarea de la Târgu Jiu, cu Pandurii, iar alte trei în ultimele trei etape. Eu sunt convins că şi anul viitor Poli Iaşi va juca în elita fotbalului românesc. Spun asta bazându-mă pe faptul că Poli Iaşi are în lot suficienţi jucători experimentaţi, care sunt capabili să abordeze situaţii mai delicate, aşa cum sunt cele prin care trece acum echipa", a spus Dumitru Dumitriu.

Tehnicianul ieşenilor s-a arătat încrezător în şansele echipei sale de a câştiga partida de duminică, de pe teren propriu, cu Gaz Metan Mediaş:

"Partida cu Gaz Metan Mediaş este una foarte dificilă, dacă nu chiar capitală. Echipa a arătat un tonus bun în această săptămână şi asta îmi oferă şansa să găsesc formula de echipă care să obţină victoria duminică. Păcat că am ratat şansa de a câştiga la Dinamo, deoarece un succes acolo ne-ar fi dat un alt moral şi ne-ar fi scos din calculele retrogradării. Rămâne ca salvarea noastră să vină prin puterea echipei şi nu din jocul celorlalte rezultate. Este foarte important să ne păstrăm «adevărul» duminică, mai ales că din acest punct de vedere ne situăm deasupra locurilor retrogradante".

Meciul Poli Iaşi - Gaz Metan Mediaş va avea loc duminică, de la 16.30, pe Stadionul "Emil Alexandrescu", în etapa a XXX-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici