Dusan Uhrin jr. contestă eliminarea lui Latovlevici

Antrenorul Dusan Uhrin jr. a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că eliminarea jucătorului Iasmin Latovlevici, din minutul 50 al partidei Gloria Buzău - FC Timişoara, scor 1-2 (0-2), a fost gratuită.

32 afișări
Imaginea articolului Dusan Uhrin jr. contestă eliminarea lui Latovlevici

Dusan Uhrin jr. contestă eliminarea lui Latovlevici (Imagine: Mediafax Foto)

"De la început am controlat jocul şi puteam să conducem şi cu cinci-şase goluri, dar ne-am complicat după eliminarea inutilă a lui Latovlevici. Sunt mulţumit că am jucat cu răspundere, cu maturitate şi am ştiut să gestionăm avantajul luat în prima repriză. Am plecat cu trei puncte şi asta ne-am dorit. Mi se pare că eliminarea lui Latovlevici a fost gratuită, dar o să urmăresc pe video şi o să îmi dau seama dacă greşesc sau nu", a spus Uhrin jr.

Jucătorul Iasmin Latovlevici a fost eliminat de arbitrul Victor Berbecaru în minutul 50 al partidei Gloria Buzău - FC Timişoara, scor 1-2 (0-2), în urma unui atac prin alunecare.

FC Timişoara a obţinut prima victorie în deplasare din acest sezon, după succesul repurtat la Buzău, în faţa formaţiei Gloria Buzău, scor 1-2 (0-2), prin golurile marcate de Goga '4 şi Rusici '26. Unicul gol al formaţiei gazdă a fost reuşit de Dorinel Popa, în urma unei erori a lui Bonfim.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici