Echipa feminină de tenis de masă a României, la o victorie de calificarea la JO de la Paris

  • Tricolorele au învins, luni, Serbia, scor 3-1, şi s-au calificat în optimi la Campionatul Mondial de tenis de masă pentru echipe de la Busan (Coreea de Sud).
  • Echipa României este la o singură victorie de la calificarea la Jocurile Olimpice de la Paris.
183 afișări
Imaginea articolului Echipa feminină de tenis de masă a României, la o victorie de calificarea la JO de la Paris

Sursa foto: Facebook/Steaua Bucureşti

Româncele au învins Serbia, scor 3-1, şi au încheiat evoluţiile din grupa a 7-a cu maximum de puncte, la Campionatul Mondial de tenis de masă pentru echipe de la Busan (Coreea de Sud).

Potrivit clubului Steaua Bucureşti, cele trei puncte din meciul cu Serbia au fost câştigate astfel: Bernadette Szocs – Tijana Jokic 3-0 (11-8, 11-4, 11-7); Andreea Dragoman – Sabina Surjan 3-1 (11-6, 11-6, 5-11, 11-8); Elena Zaharia – Izabela Lupulesku 1-3 (11-4, 9-11, 10-12, 4-11) şi Bernadette Szocs – Sabina Surjan 3-2 (12-10, 8-11, 10-12, 11-6, 11-5).

„Cu patru victorii în patru partide, echipa feminină a României s-a calificat direct în optimi, acolo unde va susţine meciul decisiv pentru obţinerea biletelor pentru JO Paris. Adversara va fi stabilită zilele viitoare”, a transmis clubul.

La masculin, România va întâlni marţi Iranul, într-un meci care va începe la ora 6:00.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici