Echipamentul Emmei Răducanu de la US Open va fi expus în Tennis Hall of Fame

  • Ţinuta Emmei Răducanu din campania victorioasă de la US Open va fi expusă la International Tennis Hall of Fame (ITHOF).
  • Britanica în vârstă de 18 ani a devenit prima jucătoare venită din calificări care a câştigat un Grand Slam.
180 afișări
Imaginea articolului Echipamentul Emmei Răducanu de la US Open va fi expus în Tennis Hall of Fame

Sursă FOTO: Hepta

Răducanu a învins-o pe canadiana Leylah Fernandez în finala de la Flushing Meadows, la începutul acestei luni, şi a devenit prima britanică care câştigă un titlu major la simplu după 44 de ani, urcând, după victoria sa, 128 de locuri în clasamentul mondial, până pe locul 22.

ITHOF, situat pe Bellevue Avenue în Newport, Rhode Island, a făcut anunţul luni, scriind pe Twitter:

„O cursă legendară: prezervată. Prima jucătoare care a câştigat un titlu major venind din cailificări are acum un loc în casa istoriei tenisului!"

„Emma Răducanu şi-a donat ţinuta memorabilă de la #USOpen colecţiei muzeului ITHF. Va ajunge în curând la exponate”, s-a mai scris de către Tennis Hall of Fame.

„Mulţumim, @EmmaRaducanu, pentru că ai donat ţinuta ta memorabilă de la #USOpen pentru colecţia ITHF!".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici