Edel va fi înlocuit în lotul Rapidului de portarul brazilian Andrade

Portarul armean de origine cameruneză, Edel Apoula Edima Bete, a fost transferat la formaţia Paris Saint-Germain, în locul său clubul Rapid achiziţionându-l pe portarul brazilian Elinton Sanchotene Andrade, informează site-ul oficial al grupării giuleştene.

1 afișare
Imaginea articolului Edel va fi înlocuit în lotul Rapidului de portarul brazilian Andrade

Edel va fi înlocuit în lotul Rapidului de portarul brazilian Andrade

Edel, care în sezonul trecut a evoluat de nouă ori în campionat şi câte o dată în Cupa UEFA şi în Cupa României, va părăsi în cursul zilei de astăzi cantonamentul de la Crans Montana al echipei Rapid şi va sosi în România, de unde, vineri, va pleca spre Paris.

Conform publicaţiei Le Parisien, Edel va semna un contract pe două sezoane, PSG urmând să plătească grupării giuleştene aproximativ 100.000 de euro în schimbul său.

În locul lui Edel a fost adus portarul brazilian cu cetăţenie portugheză Elinton Sanchotene Andrade, care urmează să ajungă, vineri sau sâmbătă, la Crans Montana, acolo unde echipa Rapid efectuează un stagiu de pregătire.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici