Eintracht Frankfurt, susţinută de 12.000 de suporteri în deplasarea de la Bordeaux

Echipa germană Eintracht Frankfurt va fi susţinută de aproximativ 12.000 de fani la partida de joi, din deplasare, cu formaţia franceză Girondins Bordeaux, din etapa a V-a a grupei F a Ligii Europa.

95 afișări
Imaginea articolului Eintracht Frankfurt, susţinută de 12.000 de suporteri în deplasarea de la Bordeaux

Eintracht Frankfurt, susţinută de 12.000 de suporteri în deplasarea de la Bordeaux (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

"Este ceva nemaîntâlnit pentru noi, mai ales la un meci din faza grupelor Ligii Europa. Vor fi mai mulţi germani în tribunele stadionului decât suporteri francezi", a declarat David Lafarge, responsabilul pe probleme de securitate din cadrul clubului Girondins Bordeaux.

În 2009, 8.400 de suporteri ai echipei Galatasaray Istanbul, dintre care majoritatea rezidenţi în Franţa şi Germania, au asistat la partida din deplasare cu Bordeaux, din prima manşă a 16-imilor de finală ale Ligii Europa.

Pentru transportul fanilor, clubul Eintracht Frankfurt a închiriat trei avioane Boeing cu o capacitate de 300 de locuri fiecare, 70 de autobuze şi 100 de microbuze. Restul suporterilor germani va face deplasarea la Bordeaux cu curse aeriene low-cost sau pe cont propriu.

Partida Girondins Bordeaux - Eintracht Frankfurt, din etapa a V-a a grupei F a Ligii Europa, se va disputa joi, de la ora 22.05.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici