Elizabeta Samara şi Bernadette Szocs sunt în semifinale la Jocurile Europene

Elizabeta Samara şi Bernadette Szocs s-au calificat luni în semifinalele probei de tenis de masă, la simplu feminin, din cadrul Jocurilor Europene Cracovia Malopolska 2023.

243 afișări
Imaginea articolului Elizabeta Samara şi Bernadette Szocs sunt în semifinale la Jocurile Europene

Elizabeta Samara şi Bernadette Szocs sunt în semifinale la Jocurile Europene

Bernadette Szocs a eliminat-o în sferturile de finală pe germana Nina Mittelham, vicecampioana europeană en titre, câştigând cu scorul de 4-2 (11-8, 5-11, 11-6, 10-12, 11-7, 11-4).

În semifinală, românca se va confrunta cu poloneza Natalia Bajor, marţi, de la ora 12:50.

Luni seara, Szocs revine la masa de joc alături de Ovidiu Ionescu, la dublu mixt, de la 20:00, în finala mică, pentru bronzul european.

Elizabeta Samara a trecut la rândul ei cu brio de cel mai greu meci de pe tabloul de simplu feminin, învingând tot o sportivă germană, pe Han Ying. Samara a reuşit să revină într-un meci în care a fost condusă, în faţa sportivei de pe locul 9 mondial, medaliata cu argint olimpic din 2016. Aceasta a condus cu 2-0, însă Samara a câştigat 4 seturi la rând şi şi-a asigurat locul în semifinale, cu scorul de 4-2 (8-11, 1-11, 11-1, 12-10, 11-7, 11-8).

Elizabeta Samara va juca în semifinală cu reprezentanta statului Monaco, Yang Xiaoxin, marţi, de la ora 12:00.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici