Elveţianul Sandro Viletta, campion olimpic la supercombinata alpină

Schiorul elveţian Sandro Viletta a câştigat, vineri, proba de supercombinată alpină din cadrul Jocurilor Olimpice de iarnă de la Soci.

71 afișări
Imaginea articolului Elveţianul Sandro Viletta, campion olimpic la supercombinata alpină

Sandro Viletta (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Viletta, în vârstă de 28 de ani, a fost înregistrat cu timpul de 2 minute, 45 de secunde şi 20 de sutimi. Pe locul doi s-a clasat croatul de 34 de ani, Ivica Kostelici, care a avut o întârziere de 34 de sutimi faţă de Viletta. Aceasta este cea de-a treia medalie de argint pe care Kostelici o obţine în această disciplină la Jocurile Olimpice de iarnă, după cele de la Torino 2006 şi Vancouver 2010, informează site-ul oficial al competiţiei.

Medalia de bronz i-a revenit italianului Christof Innerhofer, care a avut un timp cumulat cu 47 de sutimi de secundă mai slab decât al lui Viletta.

Reprezentantul României, Ioan Valeriu Achiriloaie, a abandonat în proba de coborâre a supercombinatei alpine.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici