Emma Răducanu, îmbrăţişată de tatăl său, la revenirea în Marea Britanie

  • După ce a pus mâna pe titlu la US Open, care i-a adus consacrarea mondială şi un premiu de 2,5 milioane de dolari, sportiva în vârstă de 18 ani a ajuns în Bromley, unde a fost întâmpinată în faţa casei familiei de tatăl ei, Ian.
  • Conform publicaţiei Daily Mail, acesta i-a ridicat braţul în semn de victorie, ca pe un ring de box, apoi a îmbrăţişat-o.
  • Emma Răducanu a spus: „Mă bucur că m-am întors, că mi-am văzut părinţii, că i-am îmbrăţişa”.
3871 afișări
Imaginea articolului Emma Răducanu, îmbrăţişată de tatăl său, la revenirea în Marea Britanie

Emma Răducanu, îmbrăţişată de tatăl său, la revenirea în Marea Britanie

„Mă simt foarte bine să fiu din nou acasă. Am fost plecată şapte săptămâni, mă bucur că m-am întors, că mi-am văzut părinţii, că i-am îmbrăţişat", a spus ea, citată de Daily Mail.

Sportiva nu dă petrecere, ci vrea să se relaxeze, după efortul depus în SUA, unde n-a pierdut niciun set, în 10 meciuri la rând câştigate.

„Părinţii mei luau lecţii într-un parc din zonă şi m-au «târât» şi pe mine în treaba asta. Chiar nu mi-a plăcut tenisul la început. Tatăl meu mă cam forţa să joc, dar am început să concurez şi am simţit că am acel spirit competitiv în mine şi că îmi place să lupt”, spunea Emma în urmă cu mai mult timp.


Emma Răducanu are tată român şi mamă chinezoaică

Emma Răducanu, 19 ani, s-a născut în Canada, la Toronto, din tată român şi mamă chinezoaică. Când avea doar doi ani, familia acesteia s-a mutat din Toronto în UK, acolo unde Emma a primit cetăţenie britanică şi a făcut primii paşi în tenis.

Povestea Emmei Răducanu se aseamănă până într-un punct cu cea a Biancăi Andreescu: canadianca are însă ambii părinţi de origine română şi, pe deasupra, a şi locuit câţiva ani în România. Bianca a triumfat la US Open în 2019.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici