Video Emoţii şi ploaie pentru suporterii bucureşteni

Suporterii bucureşteni s-au adunat în număr mare în Piaţa George Enescu, pentru a urmări meciul România-Franţa, ploaia torenţială căzută în timpul partidei nealungându-i din faţa ecranului.

8 afișări

În cadrul programului "Public Viewing - Campionatul European de Fotbal 2008", Primăria Capitalei, Federaţia Română de Fotbal (FRF) şi Comitetul de Organizare a Campionatului European au amenajat pentru suporterii bucureşteni, în Piaţa Constituţiei şi Piaţa George Enescu, o zonă specială în care se pot urmări meciurile de la Euro 2008 pe ecrane gigant.

Şi în incinta Patinoarului Drumul Taberei, Primăria Sectorului 6 a instalat un ecran de 22 de metri pătraţi, unde se pot viziona toate meciurile naţionalei de la Campionatul European.

Din nefericire, în a doua repriză a meciului România-Franţa, o ploaie torenţială a întrerupt emoţiile suporterilor, aceştia fiind nevoiţi să-şi caute adăpost. Ploaia nu a durat, totuşi, foarte mult.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici