EURO 2020. Păcat că nu jucăm şi noi. Gică Popescu: „Doare pentru voi. Va daţi seama cum doare pentru noi”

  • Bucureştiul găzduieşte 4 meciuri de la Campionatul European de fotbal
  • Austria – Macedonia de Nord este primul meci de la EURO care se joacă la Bucureşti
  • România a ratat calificarea la EURO la barajul pierdut cu Islanda
302 afișări
Imaginea articolului EURO 2020. Păcat că nu jucăm şi noi. Gică Popescu: „Doare pentru voi. Va daţi seama cum doare pentru noi”

EURO 2020. Păcat că nu jucăm şi noi. Gică Popescu: „Doare pentru voi. Va daţi seama cum doare pentru noi”

Primul meci de la un Campionat European ar trebui să fie un prilej de bucurie pentru toată lumea, dar din păcate, pentru mulţi este doar un gust dulce-amar pe care îl simt în perioada asta. Gică Popescu este consilierul prim-ministrului pe perioada Campionatului European, iar pentru căpitanul „Generaţiei de Aur”, simpla organizare nu e suficientă. 

Gică Popescu: Eu mă uit aşa degajat pentru că atâta timp cât nu este echipa noastră naţională îmi este indiferent cine va câştiga.
Reporter: Apropo de asta…
Gică Popescu: Doare când spun că nu este echipa noastră nationala, nu?
Reporter: Doare foarte tare.
Gică Popescu: Doare pentru voi. Va daţi seama cum doare pentru noi, cei care am fost la astfel de turnee finale”

Poţi să urmăreşti integral interviul cu Gică Popescu la Ştiu, mâine seară (duminică seară) de la ora 21:00, la Aleph News

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici